Regionális fiú serdülő, Veszprém megye 4.forduló

Esztergomi KE U14 – TSE Basket U14
59-74
(20-27; 8-23; 15-15; 16-9)

Mérkőzés jegyzőkönyve:
https://hunbasketimg.webpont.com/pdf/x2324/hun_ves_rfs_25.pdf

Mérkőzés statisztikája:
https://megye.hunbasket.hu/veszprem/merkozes/x2324/hun_ves_rfs/8972420

2024.01.31.-én Tatára utaztunk az elhalasztott 4. fordulóra, ahol egy mérkőzést játszottunk a TSE Basket ellen. A tatai fiúkat jól ismerjük, hiszen szinte minden fordulóban találkozunk velük. Sajnos az elmúlt hetekben egymást követték a betegek és a sérültek, ezért nem tudtuk 100%-os formában kosárlabdázni.
Az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy nem tudtuk felvenni a ritmust, nem tudtunk egymás utáni támadásokban pontokat szerezni. Volt játékosunk, aki a bemelegítés alatt fogott labdát előszőr a betegsége, sérülése után. Bíztam benne, hogy Ilyés Iván hiányát pótolni tudjuk, ha fegyelmezetten és tudatosan vezetjük a támadásainkat. Erre készültünk is az utóbbi két héten. De ember tervez…az esztergomi fiúk fejben otthon maradtak, nem tudtak koncentrálni támadásban. Ez nem lenne nagy probléma, ha szoros
szigorú védekezéssel kompenzálunk, de a legnagyobb baj ezzel volt! Hagytuk a tatai fiúkat kibontakozni, felgyorsulni támadásban! A második negyedben kialakult 22 pontos hátrányból nem tudtunk felállni, csak faragni tudtunk a különbségből!

Összességében rendkívül csalódott vagyok, ugyanakkor talán tanulságos vereséget szenvedtünk.
Folytatás 2024.02.11.-én vasárnap hazai pályán az Ajka ellen! Vasárnap kiderült, hogy sikerült-e megtanulni a TSE által feladott leckét!