U11 megyei bajnokság utolsó forduló

Helyszín: Oroszlány
Időpont: 2024.06.02.

Eredmények:

EKE U11 – Griff Palánták 
77 : 13

A mérkőzés statisztikája:
https://megye.hunbasket.hu/komarom-esztergom/merkozes/x2324/hunu11_kom/9002854

OSA Hunyadi U11 – EKE U11
34 : 62

A mérkőzés statisztikája:
https://megye.hunbasket.hu/komarom-esztergom/merkozes/x2324/hunu11_kom/9002855

A megyei bajnokság utolsó fordulójára – 10 ifjú kosarassal és népes szülői szurkolótáborral – ismét Oroszlányba utaztunk, ahol a B csoportban várt ránk két mérkőzés.
A Griff Palántákkal már találkoztunk korábban, ahol úgy tudtunk felül kerekedni ellenfelünkön, hogy nem kaptunk mezőnykosarat. Ezt a bravúrt most ugyan nem sikerült megismételni, de így is magabiztos, határozott játékkal nagy arányú győzelmet arattunk.
A második mérkőzésen az oroszlányi lányokkal csaptunk össze. Tudtuk, hogy a diadalhoz itt többet kell nyújtanunk. A kisebb hibáktól eltekintve végig koncentrált játékkal rukkoltunk elő mind védekezésben, mind támadásban. Mindvégig úgy éreztük, hogy jobban akarjuk a győzelmet. Külön öröm számunkra, hogy több fiatal játékosunk is szintet tudott lépni, és sokat tudtak hozzátenni a
hétvégi dupla sikerhez.
A két győzelmet hazafelé egy közös mekizéssel és persze szülői eszmecserével ünnepeltük meg. Nagyon büszkék vagyunk a skacokra, az egész éves munkájáért pedig a csapat minden tagjának jár a gratuláció. Természetesen külön szeretném kiemelni és megköszönni az egész éves szülői támogatást, pozitív hozzáállást, a sok segítséget, lelkes szurkolást.

Sőlősi Florina
Berecz Zoltán