Halloween Kupa Tata – U18 beszámoló

Halloween kupa – Tata
2023.10.30
Tata, Kőkúti Általános Iskola

U18 Csapat tagjai: Gergely; Bérczi; Baumstark; Dajka; Gálicz; Minczér; Mihályi
Edző: Kövér Martin

Október utolsó hétfő estéjén városunk legidősebb utánpótlás csapata buszra szállt, hogy elinduljon Tatára a TSE Basket által megrendezett Halloween kupára. A csapatból hiányoztak jó páran, ki betegség, ki sérülés miatt, valamint akadtak olyanok is, akik elutaztak az ősziszünetben. Így tehát az EKE U18 kissé hiányosan, de annál nagyobb elszántsággal indult útra.
A kupán 6 csapat vett részt. 4 TSE alakulat, köztük a 3 felnőtt megyei csapat, valamint az általunk jól ismert TSE Basket U18. Esztergomból rajtunk kívül még az „öregek” is jelenvoltak. 2db 3fős csoportra osztották a 6 csapatot. Mi a két TSE felnőtt megyei csapattal játszottunk a csoportban. Mind a két meccsen alul maradtunk, így tehát a csoport utolsó helyével csak az 5.helyért küzdhettünk. Sajnos ezt a mérkőzést is elbuktuk. 6.helyen zártuk a Halloween kupát, azonban a srácok nem adták könnyen a bőrüket az egyik mérkőzésen sem. Harcosan és néhol okosan játszottak. Baumstark hatalmasat lépett előre ezen a tornán!
Kövér Martin: „Azért amiért mentünk azt megkaptuk. Tudtunk gyakorolni a bajnokságra támadásban, valamint védekezésben is. Nagyon jó érzés volt azt látni, hogy az esztergomi fiatalok a tatai fiatalokkal pacsiznak és beszélgetnek. Úgy láttam kezd kialakulni egy kölcsönös tisztelet a két csapat között. Szeretném megköszönni Kláris Zolinak a meghívást és a szervezést! Remek hangulatú barátságos kupa volt! Gratulálok minden résztvevő csapatnak.”