U11 5. forduló beszámolója

EKE U11 beszámoló, V. Forduló D csoport, 2024.02.18

EKE U11 – AKTIV Vadmacskák
32-31
(8-2, 7-15, 11-5, 6-9)

Játékvezetők: Krisztián-Világos Tünde, Lázár Alina
Ellenőr: Gecsei Ferenc

Újra hazai pályán szerepelhettünk az országos regionális bajnokság 5. fordulójában. A játékosok nagyon izgultak mely a játékukban is észrevehető volt. Sok egyéni hibával és koncentrációs problémákkal kellett megküzdenünk. A ziccerek sem mentek olyan eredményesen, mint az előző mérkőzéseken. Ezzel szemben viszont jól működött a védekezés, melyet a kapott 31 pont is jól mutat.
A játékosok mindent megtetek a győzelemért szó szerint megküzdöttek érte. Minden játékos pályára lépett, így egy igazi csapatmunkával mindenki hozzájárult a győzelemhez.

EKE U11 – Szorgos Darazsak
54-52
(19-2, 7-15, 12-8, 7-20)

A második mérkőzés előtt kevés időnk volt a pihenésre, de a fáradtság nem látszott rajtunk, a játékosok az első negyedben még bírták a tempót, melyet nagyon simán elhoztuk. Ekkor senki sem gondolta volna, hogy egy igen nehéz mérkőzés előtt állunk. A második negyed pont az ellenkezőjét mutatta ahol egyre többször hibáztunk. A harmadik negyed újra reményt adott mert megint mi
szereztünk több pontot, de az utolsó negyedben jött a hideg zuhany és a szerencse is közrejátszott abban, hogy ki tudtuk harcolni a hosszabbítást. A hosszabbításban nem léphetett pályára három meghatározó játékos, kipontozódás miatt, de a többiek nagyon szépen helyt álltak és a végén mi voltunk azok, akik örülhettek.
Az edzéseken komolyabban fogjuk javítani az elkövetett hibákat és készülünk a következő tornákra. Köszönjük szépen a sportszerű szurkolást a hozzátartozók részéről. Jó érzés volt látni, hogy ilyen sokan támogatnak minket.
A megigért 100 palacsinta KÉSZÜL!

Hajrá EKE!
Sőlősi Florina, edző.