U11 4. forduló beszámolója

EKE U11 beszámoló, IV. Forduló D csoport

Játékvezetők: Kaposi Renátó, Novák Bence
Ellenőr: Bognár Tibor

EKE U11 – CREDOBUSZ Mosonmagyaróvár
56-39
(10-14, 17-4, 16-17, 13-4)

A negyedik fordulóra sikerült megszerezni a torna rendezés jogát hazai pályán. A játékosoknak ez egy plusz motiváló tényező volt, amivel éltek is. Az első mérkőzés nehezen indult, de a második negyedtől sokkal szervezetebben és koncentrálva játszottak és egyre több pontot szereztek. Az utolsó negyedben pedig nem adtak túl sok lehetőséget az ellenfél csapatának, hogy közelebb kerüljenek a tabellán, így ott el is döntötték a mérkőzés sorsát a javunkra.
Minden játékos kapott játéklehetőséget, voltak akik pontokkal és voltak akik remek védekezéssel járultak hozzá a győzelemhez.

EKE U11 – Soproni SI Bivalyok
34-36
(8-6, 13-6, 9-3, 4-21)

A második mérkőzés előtt kevés időnk maradt a regenerálódásra. Az első három negyedben a gyerekek még bírták a tempót, de ahogy fáradtak úgy jöttek a hibák is. A második negyedben egyik meghatározó játékosunk kipontozódott, ami a negyedik negyedben erőteljesen látszódott. A védekezés nem úgy működött, ahogyan megbeszéltük, kapkodtunk és egyéni hibák is előjöttek. A játékosok már nem tudtak összpontosítani úgy, mint az első mérkőzésen és sajnos elveszítettük a meccset.
Ezzel az eredménnyel maradunk ebben a csoportban és várjuk a következő ellenfeleinket. Az edzéseken komolyabban fogunk készülni a következő tornákra és az elkövetett hibákat fogjuk kijavítani, illetve az erőnléten is fejleszteni kell, hogy bírjuk a dupla terhelést.
Köszönjük szépen a sportszerű szurkolást, jó érzés, hogy ilyen sokan támogatják a csapatot.

Sőlősi Florina,
Edző