U11-U12 beszámoló január

U12_202301

U12-es országos bajnokság, 4. forduló
Helyszín: Esztergom, Dobó Katalin Gimnázium
Időpont: 2023. 01. 23.

Eredmények:
MVM-OSE Oroszlánok-Esztergomi KE
113:37
Esztergomi KE-UNI Győr NKA
51:57

U11-es megyei bajnokság, 2. forduló
Helyszín: Krajnyik András Tornacsarnok, Oroszlány
Időpont: 2023.01.29.

Eredmények:
Esztergomi KE- MVM-OSE Radnóti
41:34
MVM-OSE Hunyadi – Esztergomi KE
48:29

Az eddigi remek teljesítményünknek köszönhetően mindkét csapatunk igen előkelő helyről várta a soron következő fordulókat. U12-eseink a „B”, U11-es csapatunk pedig az „A” csoportban küzdhetett az elmúlt két hétvégén.
Tudtuk, hogy ezek a mérkőzések már nagyobb próbatétel elé állítanak majd minket. Az oroszlányi oroszlánok rendesen belénk is martak! Sajnos a játék minden elemében felülmúlták csapatunkat, és nagyarányú győzelmet arattak felettünk!
A második összecsapásra viszont sikerült felszívnunk magunkat, és egy nagyon izgalmas, fordulatokban gazdag meccset láthattak a szülők! Az utolsó negyedre sikerült ledolgoznunk egy 10 pontos hátrányt! Onnantól kezdve felváltva vezettek a csapatok. Amolyan 1 pont ide, 2 oda típusú csata vette kezdetét! Sajnos azonban az utolsó 2-3 percben, a győri akadémisták jobb döntéseket hoztak, és elvitték a két pontot!
Folytatás február 19-én Oroszlányon!

Január 29-én a legkisebbekre várt két mérkőzés a szokásos helyszínen, Oroszlányon!
Ezen a vasárnapon is volt két olyan ifjú kosarasunk, akik először bújtak bele az egyesület mezébe!
Az első mérkőzésen remek játékkal, egy-két klasszis teljesítménnyel győzelmet arattunk!
Az előre kitűzött célunkat ezzel teljesítettük is, hiszen a következő meccsen ismét a legerősebb oroszlányi csapattal néztünk farkasszemet!
Legnagyobb meglepetésemre –amolyan tét nélküli örömjátékkal –az első félidő végén 8 ponttal vezettünk! Egy váratlan sérülés azonban megakadályozta a szoros, izgalmas végjátékot!
Ezzel együtt nem lehetek elégedetlen az elmúlt két forduló eredményeivel. Sőt, meggyőződésem, hogy teljes csapattal, sérülés nélkül a győri akadémiai csapat, és akár a Hunyadi ellen is összejöhetett volna egy-egy bravúrgyőzelem!
A hibák javításával, a munkát tovább folytatva megyünk tovább!

Hajrá EKE!

U12_202301