Oroszlány, KEM Bajnokság

Április 7-án Oroszlányba utaztunk az aktuális megyei bajnoki fordulóra! Rossz előjel volt, hogy a játékosokat úgy kellett összekaparni az utolsó pillanatban, mert egyiküknek sem volt kedve elmenni ismét kikapni! (Hozzátenném, nekem meg ahhoz nincs kedvem, hogy a fancsali arcotokat figyeljem és hogy tépjem a szám fölöslegesen, mert nem figyeltek oda sosem, már nagyon elegem van ebből!)

Szóval Komáromi Sasok ellen játszottunk! Ez volt az a csapat, akikkel hosszabbításos meccset játszottunk két hónappal ezelőtt! Na most egyáltalán nem ez volt a cél! A mérkőzés előtt annyit kértem a fiúktól, hogy felejtsék el a KKS elleni vereséget és az összes megyei meccsünket, csak magukra koncentráljanak és hozzák ki magukból a maximumot!
Ez az utasítás a srácokban meg is értett! Sebők Bence, Wagner Edvin és Juhász Attila rendkívül jól és hasznosan játszottak végig a mérkőzésen! Ők és én kerültünk 10 pont fölé! Ennek rendkívül örültem a végén, hiszen mindig azt kérem tőlük, hogy jó lenne ha nem csak a Bence jutna dupla egységig, hanem végre felzárkóznánk hozzá a pontgyártásban!

A mérkőzés a szokott módon folyt! Az elején még partiban voltunk az öreg rutinos komáromiakkal, akik próbáltak bennünket minél jobban megverni fizikálisan, és LEINDÍTANI bennünket! A leindítás most csak kétszer sikerült nekik, mert azért mi visszaértünk rendre és nem tudtak 1:0-ás ziccereket dobni. Végre jó volt látni, hogy nem csak a Bence küzd, hanem a kisemberek is! Edvin, Attila és én összesen 6 triplát süllyesztettünk el a komáromiak kosarában! Ennyit összesen szerintem még sosem sikerült betermelni! Szépen járattuk a labdát az öregek ellen! Ha nem lennénk átlagban 25 kilóval nehezebbek, akkor palánk alatt is megvertük volna őket, de sajnos most volt két szörnyetegük is pályán, akik az előző meccsen nem voltak itt! Na velük nem tudtunk mit kezdeni, mert begyűrték a védőiket a palán alá és könnyű félhorgokat dobáltak! Ha ezzel tudtunk volna mit kezdeni, akkor győztesen térünk haza!

Nem is akarok több szót fecsérelni erre a mérkőzésre! Lényegében nem játszottunk rosszul! Ma dobtuk ebben a bajnokságban a legtöbb pontot, összesen 67-et! Ez mindenképpen pozitív egy olyan csapatnak, aki 50-et is alig érte el az előző fordulók során!

Sebők 20, Wagner 17/9, Juhász 13/3, Hartmann 11/6, Szemán 4, Gönczy 2

Hari