U12-es országos-regionális bajnokság, 8. (utolsó) forduló

Helyszín: Mór, Radnóti Miklós Általános Iskola
Időpont: 2024.04.20.

Eredmények:

MVM OSE Mór U12-EKE U12
49-72

EKE U12-Soproni Tigrisek SE U12
107-28

Az országos-regionális bajnokság utolsó fordulójára Mór városába utaztunk. A hazaiaik ellen kezdtünk. Az első félidőben még nem találtuk meg a ritmust. Akadozott a támadójátékunk, és több ziccerünket is kihagytuk. A védekezésünk is hagyott némi kívánnivalót maga után. Ráadásul a móri csapat ügyes irányítója is rendre megnyerte ellenünk a párharcokat. Szerencsére aztán a második félidőben helyre állt a rend. A félidei büntetődobásokkal 10 pontos előnnyel kezdtük meg a 3. felvonást, amit – a határozottabb védekezésünknek és agilisabb támadójátékunknak köszönhetően- folyamatosan növelni tudtunk. A 22:6-ra megnyert negyed után már a 3 ponttal elveszített utolsó etap is belefért. Így magabiztos győzelemmel vártuk a soproni alakulatot.
A második összecsapásunk, ami egyben az idei szezon utolsó mérkőzése volt, igazi örömjátékot tartogatott számunkra. 29:0-s első negyeddel összesen 107 pontot összeszorgoskodva méltó módon tudtuk befejezni az U12-es bajnokságot.
A két győzelmet hazafelé egy közös fagyizással-sütizéssel, és persze szülői eszmecserével ünnepeltük
meg.
Nagyon büszke vagyok a skacokra, az egész éves munkájáért pedig a csapat minden tagjának jár a gratuláció. Természetesen külön szeretném kiemelni és megköszönni az egész éves szülői támogatást, pozitív hozzáállást, a sok segítséget, lelkes szurkolást.

Berecz Zoltán