Felnőtt megyei bajnokság: KVSE KÉMÉNYEK – ESZTERGOMI EAGLES

KVSE KÉMÉNYEK – ESZTERGOMI EAGLES 

56-78 ( 11-10 ; 11-19 ; 18-25 ; 16-24)

 

Komárom-Esztergom megyei kosárlabda bajnokság
Időpont: 2022.01.09
Helyszín: Krajnyik ’Akác’ András Sportcsarnok
Vezette: Földesi ; Erős

Edző: Torma Szabolcs
Másodedző: Kövér Martin

Eagles: Torma 9 ; Tuschinger 16/12 ; Kövér 11/3 ; Rózsár 2 ; Rózsa 30/9
Csere: Berecz 2 ; Komondi ; Erős 2 ; Czúth 5/3 ; Szilassy 1

Az új év első mérkőzése az eddigiekhez hasonlóan Oroszlányon volt esedékes.
Egy nagyon szoros és kiélezett mérkőzés várt a srácokra a komáromi alakulat ellen.

Nem úgy kezdődött a mérkőzés ahogyan arra számítottunk. Beragadtunk a feldobást követően. Lassúak voltunk és többször is rossz döntést hoztunk a támadó oldalon. A védekezés az egész mérkőzésen rendben volt. Az 56 kapott pont is ezt mutatja.

Ahogy kezdtünk belemelegedni a mérkőzésbe egyre jobban nyílt az olló a két csapat között. A harmadik negyedben volt már közte 8 is azonban ekkor a Komárom megrázta magát és vissza tudtak jönni többször is 1 pontra. Rózsa és Torma vezérekhez híven nem engedték, hogy megforduljon a mérkőzés állása. Előbbi 9 pontot dobott a 3.negyedben, utóbbi 6 egységet tett a közösbe ebbe a játékrészben.

Az utolsó negyedre 14 pontos előnnyel fordultunk, amit nem csak, hogy sikerült megtartani, de még növelni is tudtuk. Többször is támadtunk a +30-ért, amit sajnos nem sikerült elérni, így a végén maradt közte 22.

Kövér Martin (másodedző): „Elégedett vagyok a srácok munkájával. Aki a pályán volt űzte-hajtotta a ’vadat’, aki pedig éppen a megérdemelt pihenését töltötte a kispadon hajszolta bele a pályán levőket, hogy még jobban akarjanak. Kezd összeállni a történet és bátran kijelenthetem, hogy a vezetőség elvárásainak eddig maximálisan megfelel a csapat.

Megyünk tovább és ugyanúgy keményen dolgozunk, mint eddig. Az első fordulóból már csak egy mérkőzésünk van a tatai csapat ellen, ami azt jelenti, hogy féltávnál a ’Sasok’ ülnek a legmagasabban a tabellán.”