U11 8. forduló beszámolója

EKE U11 beszámoló, VIII. forduló, 2024.05-05

EKE U11 – OSE MÓR
29-67
(3-21, 16-16, 4-22, 6-8)

Játékvezetők: Novák Bence, Krisztián-Világos Tünde
Ellenőr: Bognár Tibor

Az utolsó fordulót hazai közönség előtt játszottuk. Az első mérkőzésen a már ismert játékerőt képviselő móri csapatot kaptunk. Sajnos játékosaink nem megfelelően álltak hozzá, nem sikerültfelvenni a kesztyűt, önbizalom hiány érződött az első negyedben, ami az eredményjelzőn is tükröződött. A második és a negyedik negyedben magunkra találtunk és kiegyenlítettebb lett a játék képe is de az összeszedett hátrányt már nem tudtuk ledolgozni. A meccs során sok volt az eladott labda és rossz döntéseket hoztunk, megérdemelten nyert a móri csapat.

EKE U11 – Hunyadis Darazsak U11
50-23
(18-0, 8-11, 18-4, 6-8)

A második mérkőzés előtt megbeszéltük az első mérkőzés hibáit és jó megoldásait. Nagyon jó volt látni, hogy azt amit megbeszéltük a mérkőzés előtt, azt meg is csinálják a meccs során. Precízebben passzoltak, jó megmozdulásokkal és döntésekkel szinesítették a játékot. Szinte minden játékos eredményes tudott lenni, és élvezte a játékot.
Ezzel a mérkőzéssel vége lett a bajnokságnak, ez úton is szeretnék gratulálni mindenkinek, aki a csapat része volt. Újoncként indultunk az országos bajnokságban és a 17 csapatból az 5. helyet sikerült megszerezni mely bizakodásra adhat okot mindenkinek a jövőt illetően.
A szülőknek és a szurkolóknak is szeretném, megköszöni az éves támogatást és a szurkolást!

Sőlősi Florina, edző EKE