U11 7. forduló beszámolója

EKE U11 beszámoló, VII. forduló, 2024.03.09

EKE U11 – Győri Koalák
48-58
(7-15, 19-16, 11-10, 11-17)

Játékvezetők: Nagy Péter, Mészáros Botond
Ellenőr: Csontos Attila
A tornán részt vevő ellenfeleink szervezettebb pontosabb és erősebb játékot mutattak, mely azt jelzi, hogy elértük a mi szintünknek megfelelő vagy azt egy kicsit meghaladó csapatok szintjét a bajnokságban. Sajnos számunkra nem indult túl jól a torna, sok hiányzóval álttunk ki betegség és sérülés miatt. Minimális csere lehetőséggel várható volt hogy hamarabb fáradunk és ennek köszönhetően nem voltunk túl eredményesék. A pályára lépő játékosok mindent megtetek, hogy minél kisebb legyen a pont különbség. Voltak jó és szép megoldások is, és szorosnak mondható eredmény született a körülményekhez képest.
Ha minden játékos rendelkezésre állt volna akkor egy nagyon szoros mérkőzést tudtunk volna játszani, de mint tudjuk a sportban nincsen ha.

EKE U11 – MVM-OSE Mór U11
(7-9, 15-20, 0-4)

A második mérkőzés előtt egy újabb játékost kellett nélkülözni sérülés miatt így nyolc játékossal kezdtük a mérkőzést. Az első két negyed a Móri csapaté volt, a mieink elfáradtak, de nem adták fel. A harmadik negyedben az ellenfél csapat edzője technikai hibát kapott, melyet nem tudott elfogadni ezért tovább vitatkozott a játékvezetővel és a mérkőzés ellenőrével. Ennek eredménye egy újabb technikai hiba megítélése volt és mivel nem volt más edző, aki tudta volna vezetni a csapatott, félbe szakadt a mérkőzés. Az MKOSZ Verseny Bizottság döntése alapján a mérkőzést nekünk ítélték, de jobb lett volna ha a pályán dől el a meccs.
Köszönjük szépen a szurkolást!

Sőlősi Florina, edző EKE