U11 6. forduló beszámolója

EKE U11 beszámoló, VI. Forduló C csoport, 2024.03-09

EKE U11 – Győri Koalák
48-58
(7-15, 19-16, 11-10, 11-17)

Játékvezetők: Bende Zoltán, Mészáros Botond
Ellenőr: Cseh Gergely

A hétvégi forduló sajnos nem indult túl jó számunkra, sok hiányzónk volt betegség és szóbeli felvételi miatt, ezért csak kilenc játékossal vettünk részt a tornán. A csapat tagjai nagyot küzdöttek és mindent megtettek a győzelemért. A bajnokság elején már egyszer összecsaptunk a Koalákkal akkor szinte esélyünk se volt, több mint 30 ponttal kaptunk ki, de most két negyed is a miénk volt, tehát pontban mérhető a fejlődésünk! Az utolsó negyedben mi fáradtunk el jobban amit a másik csapat ki is használt.
Talán ha mindenki egészséges és teljes csapattal tudunk kiállni, akkor még szorosabb lehetett volna vagy akár meg is tudtuk volna nyerni a mérkőzést.

EKE U11 – MVM-OSE Mór U11
(7-9, 15-20, 0-4)

A második mérkőzés előtt sajnos újabb játékost kellett nélkülöznünk sérülés miatt, így nyolc játékossal álltunk fel. Az első két negyed a Móri csapaté volt, a mieink elfáradtak, de nem adták fel. A harmadik negyedben az ellenfél edzője technikai hibát kapott. A figyelmeztetés ellenére tovább folytatta a reklamálást, melyet nem a megfelelő hangnemben tett a játékvezetővel és a mérkőzés
ellenőrével szemben, amiért megkapta a második technikai hibáját. Mivel nem volt másodedző, aki tudta volna vezetni a csapatott a hátralévő időben, ezért lefújták a mérkőzést. Várjuk az MKOSZ versenybizottság döntését a mérkőzés végeredményéről.
A gyerekeknek gratulálok mert nagyon kitartóan küzdöttek a nehéz körülmények ellenére.

Köszönjük szépen a szurkolást!
Sőlősi Florina, edző EKE