Nyári kosárlabda tábor 2022

Idén július 18-22-ig tartottuk meg a már hagyományosnak számító kosárlabda táborunkat. 35 (2009-2013 között született) gyerkőccel vágtunk neki a hétnek!

A délelőtti két órás játékos edzés mellett remek időjárás, kitűnő hangulat, izgalmas programok vártak az ifjú kosaras palántákra!

Idén először az esztergomi Gran Camping biztosította számunkra a bázis helyszínt. A – minden igényt kielégítő – jól tartásunkról pedig a Spejz étterem, illetve a Mazsi Kft gondoskodott.

Minden nap – az edzés, majd az ebéd utáni ejtőzést követően – gondoskodtunk a gyerekek tartalmas szórakoztatásáról! Két alkalommal voltunk az élményfürdőben, métáztunk és fociztunk a Franka pályán, kenuztunk a Dunán, csapatokban harcoltunk a legmenőbb lézerfegyverekkel, valamint a nap végén lehűthettük magunkat a camping medencéjében!

Az élményprogramok mellett persze az egyik fő célkitűzésünk, hogy minél több kisiskolás megismerkedhessen ezzel a remek sportággal, játékos formában elsajátíthassa a kosárlabda alapjait, és hogy a táborban résztvevő gyerekek közül sokukat viszont lássuk majd a szeptemberi edzéseken!

A gyerekek és a szülők visszajelzései alapján egy nagyon tartalmas, aktív hetet tudhatunk magunk mögött! Jómagam pedig bízom abban, hogy a sok jó mozgású, tehetséges gyerek leigazolását már augusztusban elkezdhetjük!

Jövő nyáron ismét találkozunk!

Hajrá EKE!

Berecz Zoltán