Beszámoló az U12 mérkőzésekről – Országos 4. régió G csoport (3. kör)

  Mivel az első két fordulóról a nevezési anomáliák miatt lemaradt a gyermek korcsoportunk, így nagy izgalommal vártuk az harmadik (nekünk első) fordulót. A játékosok és én magam is nagyon készültünk a mérkőzésekre. A nyomás még nagyobb volt, mivel itthon játszottuk a mérkőzéseket. A csapat összetétele 4 régebbi és 10 új játékosból állt. A torna előtti edzéseken, sokat gyakoroltuk a ziccereket, emberfogásos védekezést és a büntető dobást.

  Az első mérkőzésen, a Győri Mókusok ellen, a játékosok az első perctől az utolsóig hallgattak és figyeltek rám, ennek köszönhető nagy fölénnyel nyertünk. Támadásban csapatjátékkal tudtunk előnyt szerezni, minden játékos szerzett pontot. Védekezésben azt csináltak, amit gyakoroltunk, és amit kértem tőlük, ennek eredménye, hogy csak 17 pontot szereztek ellenünk. Minden játékost, akit neveztem kapott játék lehetőséget, nagyon élvezték a mérkőzést és a győzelmet is. Végeredmény 57:17.

  A második mérkőzésen, melyet a Soproni Oroszlánok ellen vívtunk, a játékosok ugyan úgy mint az első mérkőzésen be tartották a megbeszélteket. Megjelent a fáradtság a második mérkőzés során, de végig harcoltak és 56:26-ra megnyertük ezt a mérkőzést is. Minden játékos játszott ezen a mérkőzésen is.

Köszönjük a szurkolóknak, szülőknek a buzdítást és számítunk a további támogatásukra.

A csapat tagjai:

Aranyos Adél             Petró Norbert             Bartl Amina                            Szabó Dominik

Bérczi Kálmán            Visnics Luca              Krisztián Márk                       Pathó Dávid

Balla Dávid                Pothorszki Bence       Baumann Leonard                 Troll Máté

Kovács Szilárd           Lénárt Bence

Edző: Sőlősi Florina

U12 csapat