Májusi gyermek forduló összefoglalója

Helyszín: Monor, József Attila Gimnázium

Időpont: 2016. május 07.

Eredmények:

1. EKKE-Parthus KC: 42-39

2. EKKE-Monor Se Szedd Ki: 36-86

Meg van a negyedik győzelmünk! Ez kellett ahhoz, hogy az utolsó forduló előtt bennmaradjunk az „E” csoportban. A gyerekek ismét bebizonyították, hogy van bennük tartás, illetve kitartás!

Nagyon izgalmas, fordulatokban gazdag mérkőzésen vagyunk túl. Az első negyedet 10 pontos hátránnyal zártuk. Aztán a második etapot 9-cel nyertük. A második félidő elején beleszaladtunk egy kis hullámvölgybe. Ahogy az lenni szokott mi mindent kihagytunk, az ellenfél „csukott szemű, talajon ülős” dobásai pedig rendre behullottak. A végét azonban ismét jobban bírtuk! Heroikus, agresszív védekezésünknek köszönhetően az utolsó 3 percben sikerült megfordítanunk a meccset, és csekély 3 pontos előnyünket megtartottuk a 3-mas sípszóig. Nagy örömömre szolgált, hogy 2-3 ifjú kosaras a vártnál többet tudott hozzátenni a játékunkhoz!

Gratulálok a csapat minden tagjának!

A második meccsünk úgymond tét nélküli volt a jóval erősebb- versenyen kívüli- serdülő lányokkal teletűzdelt monoriakkal. Itt ismét csak arra összpontosítottam, hogy mindenki lábában elég játékidő legyen. A dobott 36 egységgel egyébként abszolút elégedett vagyok!

Berecz Zoltán – edző