Novemberi gyermek mérkőzések összefoglalója

Helyszín: Gödöllő

Időpont: 2015.11.22.

Eredmények: EKKE-Ziccer KSE: 74:29

EKKE-Gödöllő: 27-110

Második forduló-első győzelem! Viríthatna ez a főcím a sportújságok címlapjain! Azzal megspékelve, hogy kadet és junior csapatunk is győzni tudott ezen a napon. És valóban, ha valaki azt mondta volna nekem, hogy 74 pontot dobunk majd a harmadik mérkőzésünkön, hááát erősen furcsán néztem volna az illetőre. Az első perctől kezdve egy nagyon harcias, kreatív, egységes csapat benyomását keltettük.

Az első negyedben még csak 5 pont volt az előnyünk, a második félidőt azonban – főként a labdaszerzéseknek és a pontos gyorsindításoknak köszönhetően – már nyugodtabban kezdhettük.

Az egész csapatnak természetesen jár a gratuláció, de mindenképp meg kell említenem Horváth Lorcit, aki „karriercsúcsot” beállítva 26 ponttal járult hozzá a csapat sikeréhez. Aminek még külön örülök az a csapatlétszám. Hiszen, bírói engedéllyel, 16 nevet tudtam beírni mindkét mérkőzés jegyzőkönyvébe.

A második összecsapásra azonnal fordultunk, és az egyértelműen látszott, hogy két egymást követő megmérettetésen még nem tudunk ugyanolyan színvonalon teljesíteni. Főleg úgy, hogy a gödöllői csapat jóval erősebb játékerőt képviselt. Szorosabb, agresszívabb emberfogást kaptunk. Ráadásul 3 olyan klasszis játékosuk volt, akikkel sajnos nem tudtunk mit kezdeni egy az egyben.

Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével, hozzáállásával, és nagyon örülök első győzelmünknek. Remélem ez további plusz motivációt jelent az előttünk álló fordulókra.

Berecz Zoltán

FOTÓK A MÉRKŐZÉSEKRŐL