EKKE : Komáromi Sasok 56:67

Érdekes meccs volt! Az ellenfél 5 emberrel állt ki, ezért már a bemelegítésnél felhívtam a fiúk figyelmét, hogy nekünk sokat kell futnunk és járatnunk a labdát, hogy fárasszuk őket, és hogy figyeljenek arra, hogy mivel csak öten vannak nagy valószínűséggel védeni fogják őket a sporik, nem fognak rájuk annyi faultot fújni. Ezek mind be is jöttek.
A meccsen időnként szépen járattuk a labdát, kialakítottuk ismét a helyzeteinket, de a befejezéssel ismételten gondok voltak.
Ezen a meccsen a frissen tanult háromszög támadást alkalmaztuk többnyire, kisebb nagyobb sikerrel. Amikor ezt játszottuk rendre könnyűnek mondható kosarakat szereztünk. A védekezésünkkel sem volt akkora probléma, mint szokott lenni, kivéve az utolsó negyedben és a hosszabbításban. Igen, ez a meccs hosszabbításba torkollott. Kijelentem, hogy ha nagyobb rutinnal rendelkezne a csapat, akkor behúzzuk az első győzelmünket a megyében, de sajnos a sportban nincs HA!
Nem emelnék ki senkit erről a meccsről, viszont! A buszban hazafelé megvitattuk, hogy miért lehet az, hogy csak ennyi pontot dobálunk idén (50-60 között), ami nem túl sok és ennyi ponttal igen nehéz mecset nyerni! Abban mindenki egyetértett, hogy nem csak a Sebők Bencének kellene 10 pont felett átlagolnia meccsenként, hanem rajta kívül még jó pár játékosnak!
A vereség ellenére én megdicsértem a fiúkat, mert egyre közelebb kerülünk ahhoz a győzelemhez!

Hari